Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση προς συγγραφείς να συμμετέχουν στην ανθολογία «Θρύλοι του Σύμπαντος VII: Ανθολογία Ελληνικού Διηγήματος Φανταστικής Λογοτεχνίας»

Μετά τη λήξη της προθεσμίας:




1. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση. 
2. H ομάδα των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές θα επιλέξει τα διηγήματα που θα μπουν στην ανθολογία.
3. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email.
4. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες στις 23 Απριλίου το βράδυ.
5. Μέχρι στις 27 Απριλίου θα πρέπει να έχουν σταλεί σε εμάς τα συμφωνητικά ταχυδρομικώς και να μας στείλετε τα σχετικά στοιχεία ότι έχουν σταλεί. 
6. Όσοι δεν αποστείλουν τα συμφωνητικά συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα μέχρι στις 27 Απριλίου η συμμετοχή τους θα ακυρωθεί. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός όρος που θα πρέπει να τηρηθεί. Άμα δεν τηρηθεί ο/η συγγραφέας θα τεθεί εκτός ανθολογίας χωρίς άλλη ειδοποίηση. [Για αυτό το ανακοινώνουμε από τώρα για να μπορείτε να κανονίσετε από τώρα αναλόγως].
7. Συμφωνητικά που θα αποσταλούν με ελλιπή στοιχεία ή χωρίς υπογραφή ή δεν θα είναι συμπληρωμένα σύμφωνα με τις οδηγίες δεν θα θεωρούνται έγκυρα και θα απορρίπτονται.
8. Τα ονόματα των τελικών συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν επίσημα πλέον στο διαδίκτυο στις 29 Απριλίου.
9. Σκοπός είναι η πρώτη παρουσίαση να γίνει στις μεγάλες Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου του 2018, όπου θα είναι καλεσμένοι όλοι οι συγγραφείς για να συμμετέχουν στην παρουσίαση της ανθολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου