Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Τι ζητάμε;

Τι ζητάμε;
Όλα τα κείμενα πρέπει να είναι μέσα στα όρια των παρακάτω λογοτεχνικών κατηγοριών:
Επιστημονική φαντασία, military science fiction, space opera, cyberpunk (και όλες οι κατηγορίες του), steampunk (και όλες οι κατηγορίες του), steampunk βασισμένο στην Βικτωριανή εποχή, steampunk βασισμένο στην εποχή του Αμερικάνικου εμφυλίου πολέμου, steampunk βασιμένο σε μια post apocalyptic εποχή και έθνικ steampunk, ένα σύγχρονο είδος που έχει κυρίως αναφορές στην Ινδία και στην Κίνα, ηρωική φαντασία, high fantasy, sword and sorcery, μυθοπλαστικά παραμύθια, μαγικός ρεαλισμός, τρόμος (και όλες οι κατηγορίες του), αστικός τρόμος, γοτθικός τρόμος, παραμύθια.
Τα κείμενα σας μπορούν να αναφέρονται σε οποιαδήποτε από αυτά τα θέματα.




Αυτά που αναφέρονται εδώ είναι ένας οδηγός.
Το κείμενο σας μπορεί να είναι επηρεασμένο ή να αναφέρετε σε οποιαδήποτε λογοτεχνική κατηγορία της λογοτεχνία του φανταστικού, ακόμα και αν δεν αναφέρετε εδώ.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για διευκρίνιση θα χαρούμε να σας απαντήσουμε στο e_mail:
universepaths@yahoo.com


Φόρμα για αποστολή μαζί με τα διηγήματα:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό):
E_mail επικοινωνίας:
[Η φόρμα με τα στοιχεία να υπάρχει και στο email και μέσα στο αρχείο με τα διηγήματα. Να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα στο διήγημα ο τίτλος του διηγήματος και το όνομα του/της συγγραφέως. Μην στέλνετε κείμενα χωρίς να υπάρχει μέσα όνομα συγγραφέα και τίτλος. Αποστολές κειμένων με ελλιπή στοιχεία θα ακυρώνονται].


Περιμένουμε τα κείμενα από όλους σας. Δεν έχει σημασία άμα σας γνωρίζουμε ή όχι ή αν έχετε εκδώσει κάτι ή το οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει μόνο άμα γράφετε! Άμα γράφετε περιμένουμε τα κείμενα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου